Link til forsiden
Åbningstider
Mandag - torsdag: 9.00 - 14.00
Fredag: 9.00 - 12.00
Subsite
Kyst Online

Tidsplan for rydning


Sidst opdateret: 23.2.17

Her på siden vil vi løbende opdatere tidsplanen i forhold til entreprenørernes arbejde med at rydde de udpegede bunkers.

Først af alt har vi nu opstarten på plads, men entreprenørerne arbejder alt afhængig af vejret og dermd efter hvilke bunkers, der umiddelbart er tilgængelige i havstokken. Derfor har vi ikke mulighed for at opdatere tidsplanen præcist i forhold til de enkelte bunkers.

Vi kan kun opfordre interesserede til at lægge vejen forbi kysten for at følge nedbrydningen.

Thisted Kommune:
Alle de udpegede bunkers er fjernet.

Lemvig Kommune:
Alle de udpegede bunkers er fjernet.

Holstebro Kommune:
I Holstebro Kommune er arbejdet i gang ved ved både Fjand og Vester Husby. En række af de bunkers, der ligger i havstokken er nedbrudt til vandoverfladen. I den kommende tid vil disse bunkers blive sprængt i mindre stykker, som så vil blive gravet op og nedknust.

Ringkøbing-Skjern Kommune:
Alle de udpegede bunkers er fjernet.

Varde Kommune:
Den ene bunker ved Blåvand er nu helt nedbrudt og borte.

Arbejdet kan blive påvirket af vind og vejr, og den dynamiske vestkyst kan også ændre sig så meget, at uregistrerede bunkere blotlægges, så der bliver tale om ændringer i prioriteringen.

Strandene hvorpå der arbejdes vil være åbne for offentlig adgang, men vi henstiller til, at man for en sikkerhedsskyld holder god afstand til maskinerne, når de arbejder - og i øvrigt efterlever entreprenørens anvisninger.

BEMÆRK!
Rydningen er ingen garanti for, at alle farlige bunkers efterfølgende er fjernet. Det er derfor stadig op til besøgende på Vestkysten at være opmærksomme på eventuelle farlige bunkers på stranden eller i vandet.
Copyright © 2009 Kystdirektoratet   |  Højbovej 1  |  7620  Lemvig
Telefon +45 99 63 63 63  |    kdi@kyst.dk  | CVR-nummer: 33 15 72 74

Webdesign & CMS by MCB Denmark